hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Televizoarele Samsung QLED si Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranta si acuratetea culorilor

Televizoarele Samsung QLED si Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranta si acuratetea culorilor

calendar_month 13 Ian 2022, 17:43


  • Televizoarele Lifestyle primesc verificarea „Glare-Free” de la UL, certificarea „Eye Care” de la VDE în Germania


  • Douăzeci de modele noi QLED au fost declarate primele ecrane „validate Pantone” din lumeSamsung a anuntat astăzi că televizoarele QLED si Lifestyle 2022 au fost recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru siguranta ochilor si acuratetea culorilor. Vestea vine în momentul în care compania si-a anuntat cele mai noi televizoare QLED si Lifestyle la CES 2022.

Televizoarele Samsung din gama Lifestyle 2022 au câstigat Certificarea „Eye Care” din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) din Germania, una dintre cele mai mari asociatii tehnico-stiintifice din Europa, cu peste 36.000 de membri. Certificarea se aplică modelelor de televizoare Samsung din gama Lifestyle 2022, precum The Frame, The Serif si The Sero. Ecranele sunt evaluate pe diferite categorii, precum „sigurantă”, „blând cu ochii”, nivelul de pâlpâire a ecranului (flicker), uniformitate si fidelitatea culorii.

Noile televizoare Lifestyle au fost evaluate pentru siguranta împotriva emisiei de lumină albastră si pentru nivelurile de inhibare a melatoninei pe baza unei metode de clasificare a pericolelor de lumină stabilită de Comisia Electrotehnică Internatională (IEC). Televizoarele Samsung Lifestyle 2022 îndeplinesc standardele IEC pentru pâlpâirea ecranului, ceea ce poate provoca oboseala ochilor sau dureri de cap. Acestea au fost, de asemenea, recunoscute pentru excelenta în fidelitatea culorilor si uniformitatea calitătii imaginii, ambele elemente contribuind la nivelul unui confort crescut al ochilor în timpul utilizării.

Televizoarele Samsung Lifestyle 20221 au fost, de asemenea, verificate din punct de vedere „Fără Strălucire” (Glare-Free) de către Underwriters Laboratories (UL), o companie independentă de top în domeniul stiintei sigurantei. Verificarea UL validează cerinta „Fără Strălucire” (Glare-Free) prin evaluarea produselor în raport cu standardul de testare Unified Glare Rating (UGR) stabilit de către Comisia Internatională pentru Iluminare (CIE). Noile modele de televizoare Lifestyle de la Samsung folosesc un nou ecran mat cu proprietăti anti-glare, anti-reflex si anti-amprentă pentru a oferi luminozitatea optimă si cea mai bună calitate a imaginii fără strălucire.  • Proprietatea de strălucire reflectată (Reflected Glare) este determinată atunci când obiectele de pe ecranul televizorului sunt vizibile chiar si atunci când lumina externă se reflectă pe suprafată;


  • Disconfortul la strălucire (Discomfort Glare) este determinat atunci când ecranul televizorului este prea luminos;


  • Incapacitatea de strălucire (Disability Glare) este determinată atunci când un ecran de televizor este prea luminos în momentul utilizării într-o cameră întunecată;Aceste evaluări de strălucire au fost calculate pe baza rezultatelor testelor de vizionare la televizor atât la ​​300 lux, echivalentul unei zone de lucru puternic iluminată, cât si la 150 lux, care semnifică de obicei valoarea pentru o zonă de lucru slab iluminată.În plus, toate noile modele QLED 2022 de la Samsung au primit prima certificare „Pantone Validated” din lume de la Pantone, brandul de renume mondial în industria globală a culorilor si fondatorul sistemului Pantone Matching System (PMS).

În cadrul modelelor care primesc această recunoastere din partea Pantone sunt incluse toate cele 20 de modele nou lansate – 15 televizoare QLED atât ​​4K, cât si 8K si cinci monitoare. Gama de televizoare QLED 2022 de la Samsung a fost recunoscută pentru expresia sa exactă a 2.030 de culori Pantone si 110 de nuante de piele recent adăugate.

„Pe măsură ce televizoarele devin din ce în ce mai mult un centru de divertisment de acasă, există o cerere tot mai crescută pentru ecranele cu o calitate superioară a imaginii care minimizează oboseala ochilor. Această recunoastere din partea institutelor de top la nivel mondial validează tehnologia noastră care oferă cele mai bune imagini din industrie, împreună cu cea mai confortabilă experientă de vizionare”, a declarat Seokwoo Yong, Executive Vice President and Head of R&D Team, Visual Display Business de la Samsung Electronics.

1Aplicabil pentru televizoarele Samsung din gama Lifestyle 2022, precum The Frame, The Serif si The Sero.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?