hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Televizoarele care obtin prima certificare "Eye Care" din industrie din partea Asociatiei de Inginerie, VDE

Televizoarele care obtin prima certificare "Eye Care" din industrie din partea Asociatiei de Inginerie, VDE

calendar_month 12 Mar 2021, 15:25
Samsung Electronics a anunțat că gama Neo QLED din 2021 a obținut prima certificare „Eye Care” de acest tip din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), o instituție foarte apreciată pentru certificări de inginerie electrică din Germania. Această distincție consolidează angajamentul Samsung față de îmbunătățirea fiabilității televizoarelor sale.

Toate modelele Samsung QLED din 2021, care au finalizat această testare, au primit (1) certificarea „Eye Care” ce include următoarele criterii: „Siguranța ochilor”, „Blând cu ochii”, “nivel de flicker (2), uniformitate (3) și evaluări ale fidelității (4) culorilor.

Certificarea „Siguranța ochilor” este atribuită produselor cu niveluri de emisie de lumină albastră, raze ultraviolete și raze infraroșii, încadrate în „Grupul permis”, conform clasificării limitelor de emisie stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională (IEC).

Certificarea "Blând cu ochii" asigură ca dispozitivele electrice îndeplinesc standardul CIE (Comisia Internațională pentru Iluminare) privitor la efectele de inhibare a melatoninei.

IEC este o organizație internațională de standardizare, care pregătește și publică standarde internaționale pentru produse electrice, electronice și tehnologii conexe. CIE este autoritatea internațională pentru lumină, iluminare, culoare și spații de culoare.

Prin această certificare, televizoarele QLED de la Samsung au fost, de asemenea, recunoscute pentru îndeplinirea standardelor de uniformitate a calității imaginii și a fidelității culorilor, ambele elemente evaluând performanța de livrare a conținutului.

„În calitate de lider mondial al industriei de televizoare de 15 ani, Samsung se angajează pe deplin să dezvolte produse care nu doar că oferă o calitate excelentă a imaginii, dar sunt și centrate pe om”, a spus Yonghoon Choi, Executive Vice President of the Visual Display Business at Samsung Electronics.

(1) Seria QN900, QN800, QN90 / 95, QN85, Q80, Q70, Q60
(2) Conform standardului Comisiei electrotehnice internaționale (IEC)
(3) Conform standardului Organizației Internaționale de Standardizare (ISO)
(4) Conform standardului IDMS (Information Display Measurement Standard) 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?