hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Samsung lanseaza primul monitor cu incarcare wireless pentru smartphone-uri - Samsung SE370

Samsung lanseaza primul monitor cu incarcare wireless pentru smartphone-uri - Samsung SE370

calendar_month 28 Iul 2015, 10:00
Samsung Electronics a anuntat, ieri, lansarea primului monitor din lume care dispune de functia de incarcare wireless pentru smartphone-urile compatibile cu standardul Qi charging, regasit pe terminalele de ultima generatie (nu doar de la Samsung).

Noul monitor, Samsung SE370, vine in doua variante, cu ecran de 23,6 inch si de 27 de inci, ofera rezolutie FullHD, timp de raspuns de 4ms si contrast de 1000:1. Modelul cu diagonala mai mare dispune de o luminozitate de 300 cd/m2, in timp ce modelul de 23,6 inch ofera 250 cd/m2.
Zona de incarcare wireless se gaseste in piciorul monitorului, la baza, iar utlizatorii nu trebuie decat sa aseze smartphone-ul pe suprafata indicata in imaginea de mai jos. Procesul de incarcare incepe automat, fiind confirmat de un LED.

Pe spatele panelului se afla conectori HDMI, D-Sub, o iesire de casti (3,5mm), dar si mufa de alimentare a monitorului.
Samsung SE370 ofera, pe langa functia de incarcare wireless, o serie de tehnologii precum Wireless Charging, Eco Saving Plus, Magic Bright, Magic Upscale, Game Mode, Eye Saver Mode, Flicker Free, FreeSync sau Image Size.
Producatorul nu a anuntat o data de lansare comerciala si nici pretul noului monitor, dar vom reveni cu detalii in momentul in care noi informatii vor fi disponibile.
Iata clipul de prezentare pentru Samsung SE370: 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?