hit.ro  »  Multimedia  »  Foto - Video  »  Nikon COOLPIX S800c a ajuns in Romania - Android, 16MP si Wifi

Nikon COOLPIX S800c a ajuns in Romania - Android, 16MP si Wifi

calendar_month 18 Oct 2012, 12:23
Noua camera foto Nikon COOLPIX S800c, singura cu sistem de operare Google Android, este disponibila prin precomanda in Romania.
COOLPIX S800c are un senzor CMOS de 16MP iluminat din fundal si un procesor EXPEED, astfel imaginile si filmele realizate vor fi clare in orice conditii de lumina, iar obiectivul NIKKOR cu zoom optic 10x (25–250mm) permite fotografierea obiectelor si a peisajelor la cea mai buna calitate.
(clic pe imagini pentru dimensiune mare)

Dispozitivul inregistreaza video Full HD (1080p) cu sunet stereo, dispune de functie mecanica de reducere a vibratiilor, functie anti-incetosare, functie de detectie a miscarii, dar si cea de selector (BSS), care faciliteaza alegerea automata a celor mai clare fotografii dintr-o succesiune de zece instantanee.
Nikon COOLPIX S800c utilizeaza sistemul de operare Android 2.3, care permite accesul direct de pe camera foto la aplicatiile disponibile in Google Play sau la retelele de socializare. Astfel, fotografiile pot fi trecute prin filtrele aplicatiilor direct de pe camera foto, fara sa mai fie necesara descarcarea lor pe un computer.

Dispozitivul permite conectarea la Internet prin intermediul unei retele Wi-Fi, iar distribuirea rapida, prin intermediul retelelor sociale, a celor mai importante momente surprinse in fotografii este acum la indemana, fara alte operatiuni intermediare.
Camera foto Nikon COOLPIX S800c are o memorie interna de 1,7 GB pentru stocarea fotografiilor si 680 MB pentru aplicatii, spatiu care poate fi marit pana la 32GB prin intermediul unui card de memorie SD/SDHC.

Dispozitivul dispune si de GPS incorporat care recunoaste locul unde a fost realizata fotografia. Aparatul foto are incorporata aplicatia myPicturetown.com, care permite stocarea online de fotografii si posibilitatea vizualizarii acestora din orice loc. Camera vine impreuna cu geanta Lowepro Tahoe, un card de 8GB ultra SDHC si cu trepiedul Joby Gorillapod Micro 250.
Produsul este disponibil doar prin precomanda in magazinele Germanos din tara, la pretul de 1.999 lei (TVA inclus), livrarea fiind facuta in termen de 3 zile de la plasarea comenzii.