hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Videoclipul Thriller al lui Michael Jackson - subiect de film

Videoclipul Thriller al lui Michael Jackson - subiect de film

calendar_month 28 Oct 2010, 16:01
Se pare ca realizarile lui Michael Jackson valoreaza mai mult dupa moartea acestuia fata de atunci cand era in viata. Este un adevar sumbru, dar cifrele nu mint: artistul a realizat venituri post-mortem de peste un miliard de dolari.
Dupa ce compania suedeza Mind Ark anunta ca va lansa, anul viitor, Planet Michael, un joc online dedicat activitatii muzicale si vietii lui Michael Jackson, iata ca acum Kenny Ortega, coregraful artistului ne informeaza despre un lungmetraj ce va avea la baza povestea hit-ului Thriller.

GK Films, compania de productie care se afla in spatele unor filme celebre precum “The Tourist” sau “The Rum Diary”, se afla in negocieri pentru preluarea drepturilor de autor a videoclipului realizat in 1983.
Potrivit zvonurilor, GK Films va acorda un buget de 50 de milioane de dolari lungmetrajului, in vreme ce partea de productie va fi asigurata de Kenny Ortega, cel care s-a ocupat si de documentarul despre ultimul turneu al lui Michael Jackson, “This is it”.
Scenariul va reveni lui Jeremy Garelick, cel care a scris si “The Hangover”, si veteranului John Landis, cel care a regizat clipul original.

Thriller a fost votat cel mai bun videoclip al tuturor timpurilor, iar la acea vremea a marcat inceputul unei noi ere in cultura muzicala.
Sursa: MTV 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?