hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  TLC spune povestea incredibila a actritei Selma Blair: Lupta pentru viata

TLC spune povestea incredibila a actritei Selma Blair: Lupta pentru viata

calendar_month 29 Mai 2023, 11:00

Marti, 30 mai, de la ora 21:00, TLC aduce in premiera un documentar mult asteptat in intreaga lume – Selma Blair: Lupta pentru viata. Filmul o urmareste pe celebra actrita, aducand imagini din viata ei pe parcursul unui intreg an, dupa ce a fost diagnosticata cu scleroza multipla, o boala autoimuna care nu are leac. 

Documentarul prezinta o femeie care se lupta cu boala ei, in timp ce se confrunta cu provocari precum miturile adanc inradacinate despre frumusete, teama colectiva in jurul dizabilitatii si a mortalitatii, precum si lupta pentru acceptarea de sine si cautarea linistii interioare. Completat cu spiritul si umorul care o caracterizeaza, filmul o urmareste pe Selma Blair in timp ce accepta un diagnostic greu care ii schimba viata si incepe o calatorie de tranzitie monumentala. 

Selma este o forta: actrita, mama si sustinatoare a persoanelor cu dizabilitati. Lupta ei curajoasa impotriva sclerozei multiple si deschiderea de a-si impartasi povestea ei profund personala prin lacrimi si rasete o transforma intr-o lectie de viata despre perseverenta extraordinara. "Sunt mai mult decat incantata si mandra ca acesta este "debutul" meu cinematografic si pentru ca am crezut in puterea faptul ca o poveste bine spusa ne poate ne conecta pe toti. Eu sunt subiectul acestui film, dar speranta mea este ca toata lumea sa se regaseasca in el si sa gaseasca o putere si o bucurie pe care poate nu stiau ca le au", spune Selma Blair. 

"Conexiunea mea cu Selma a fost instantanee. Inca de la primul nostru FaceTime am inteles imediat cine este ea - dezarmanta, fermecatoare, cruda, reala si adevarata", spune Rachel Fleit, care a regizat documentarul. "Inca de la inceput am vrut sa spun aceasta poveste despre un mod diferit. Sunt onorata ca Selma a avut incredere in mine pentru a-i spune povestea." 

Documentarul va fi difuzat la TLC pe 30 mai, de la ora 21:00 si este disponibil si pe HBO Max. TLC este disponibil si poate fi cautat in grilele TV ale distribuitorilor de cablu. 

Selma Blair: Lupta pentru viata a fost regizat de Rachel Fleit. Mickey Liddell si Pete Shilaimon, de la LD Entertainment, au produs filmul impreuna cu Troy Nankin. Cass Bird este producator executiv.  

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?