hit.ro  »  Multimedia  »  Filme  »  Titanic 3D, de anul viitor pe marile ecrane

Titanic 3D, de anul viitor pe marile ecrane

calendar_month 20 Mai 2011, 12:50
Titanicul refuza sa se scufunde. Incepand cu 6 martie 2011, pelicula regizata de James Cameron in 1997 se intoarce pe marile ecrane, de data aceasta convertita la 3D.
Data lansarii a fost aleasa pentru a sarbatori aniversarea a 100 de ani de la prima si ultima calatorie a navei Titanic (inceputa insa pe 10 aprilie 1912).
Cameron si-a anunţat planurile de a converti succesul sau de acum 14 ani la 3D inca de anul trecut, iar in opinia sa filmul exercita inca putere de atracţie in ceea ce priveste emoţiile starnite de tragicul incident iar imaginile sunt mai pline de pline de forţa ca niciodata.
„Exista o generaţie intreaga care nu a vazut Titanicul asa cum trebuia sa fie vazut, pe marele ecran. Iar acest Titanic va fi asa cum nu l-aţi mai vazut niciodata.”, a menţionat regizorul intr-o declaraţie de presa.
Cu incasarile de 1,84 de miliarde de dolari ale povestii de dragoste dramatice de la bordul celei mai mari nave de pasageri din lume (la vremea aceea), James Cameron a stabilit un record intrecut doar recent si tot de o pelicula de-a sa, Avatar 3D, lansat in 2009.
Tot in vara anului viitor, este programata sa apara in cinematografe o alta productie convertita la 3D: filmul lui George Lucas – Star Wars: The Phantom Menace.
Sursa: Cinemagia 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?