hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Surrogates, noul film cu Bruce Willis, lansat la cinema

Surrogates, noul film cu Bruce Willis, lansat la cinema

calendar_month 29 Oct 2009, 14:00
Touchstone Pictures si producatorii blockbuster-ului Terminator 3 prezinta Surrogates, cu Bruce Willis in rolul principal, un thriller SF al carui subiect principal este viitorul omenirii in situatia in care robotii umanoizi inlocuiesc persoanele reale in toate activitatile de zi cu zi.

In Surrogates, intr-un viitor nu foarte indepartat, omenirea traieste intr-o societate robotizata, in care tehnologia ameninta sa suprime relatiile interumane. Oamenii nu se mai aventureaza in lumea exterioara, fiind reprezentati in provocarile cotidiene de surogate perfecte din punct de vedere fizic, pe care "stapanii" lor ii controleaza de la distanta, prin impulsuri nervoase. Aparent, societatea robotizata populata de surogate este o lume perfecta.

Nu mai exista emotii si sentimente, dar nici suferinta sau infractiuni. Pana cand agentul FBI Greer (Bruce Willis), in timp ce ancheteaza asasinatul genialului student care a inventat surgatele, descopera ca, dincolo de acest paravan, o conspiratie fara precedent ameninta societatea "perfecta". Cand surogatul lui Greer este scos din joc, agentul trebuie sa iasa in carne si oase in cautarea criminalului, constient ca-si pune astfel viata in joc.

Regizat de Jonathan Mostow, Surrogates se bazeaza pe romanul grafic omonim creat de Robert Venditti, ilustrat de Brett Weldele si publicat de Top Shelf Comix. Filmul ruleaza pe marile ecrane in cinematografele din Bucuresti, Oradea, Iasi, Pitesti, Bacau, Timisoara si Cluj.
Sursa: HIT.ro 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?