hit.ro  »  Multimedia  »  Filme  »  Studiourile Warner Bros. vor oferi filme pe Facebook

Studiourile Warner Bros. vor oferi filme pe Facebook

calendar_month 08 Mar 2011, 14:31
Studiourile Warner Bros. spera sa atraga noi fani prin furnizarea filmelor sale catre Facebook si oferirea posibilitatii de a le viziona in cadrul retelei sociale.
Compania a anuntat ca va incepe testatea unui program care ar oferi filme spre vanzare sau inchiriere pentru o scurta perioada prin intermediul paginii de fan de pe reteaua sociala.
Incepand de astazi, utilizatorii Facebook vor putea folosi Creditele Facebook pentru a inchiria “The Dark Knight”, prin intermediul paginii oficiale de fan a filmului.

Pelicula va putea fi inchiriata pentru 30 de credite Facebook sau 3 dolari, urmand ca userii Facebook sa aiba acces la film pentru 48 de ore prin intermediul contului de pe reteaua sociala.
Creditele reprezinta o alternativa de plata pentru mai mult de 150 de jocuri si aplicatii de pe Facebook. Desi majoritatea titlurilor le permit jucatorilor sa plateasca cu carti de credit, Facebook spera ca in cele din urma utilizatorii sa cumpere toate bunurile virtuale prin credite.

Potrivit Warner Bros., reteaua sociala reprezinta un mediu propice pentru video-urile la cerere – considerate o sursa de venituri de baza pentru studiourile de la Hollywood, care au incasari din ce in ce mai reduse din box-office-uri.
In prezent, programul este disponibil numai in SUA, dar cel mai probabil va ajunge si in alte regiuni ale lumii cat de curand, mai ales daca va avea succes.
Sursa 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?