hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Ford mai vrea sa fie Indiana, inca o data

Ford mai vrea sa fie Indiana, inca o data

calendar_month 04 Mar 2010, 15:05
"Indiana Jones" va avea o continuare, spune actorul Harrison Ford. Primul film din serie, "Raiders of the Lost Ark", a fost lansat in 1981, fiind si cel mai apreciat, cu patru premii Oscar in palmares.
"Indiana Jones 5" va deveni realitate, potrivit actorului Harrison Ford, interpretul personajului principal din cele patru pelicule din serie lansate pana in prezent, care a discutat despre proiect cu George Lucas, cel care a scris povestea filmelor, si cu regizorul Steven Spielberg.

Harrison Ford a recunoscut, la BBC, ca exista deja o idee pentru urmatoarea pelicula. "Steven, George si cu mine ne-am hotarat asupra unui inceput de idee. Vom vedea ce va iesi din asta", a declarat actorul.

Ford a explicat insa ca acest lucru nu inseamna ca pelicula va fi gata prea curand. "Procesul ar fi urmatorul. Ajungem la un aranjament de baza si apoi George Lucas, pleaca pentru mult timp si lucreaza la idee. Apoi eu si Steven Spielberg, primim textul intr-o forma embrionica. Apoi, daca il agream, incepem sa lucram la el alaturi de George si la un moment dat va fi gata si il vom face".
Sursa: Hit.ro 

Sondaj

Folositi internetul pentru: