hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Filmele verii 2010, in cinematografele din Romania

Filmele verii 2010, in cinematografele din Romania

calendar_month 26 Iul 2010, 15:29
The Last Airbender (Ultimul razboinic al aerului)
Premiera in Romania: 06 august

Patru natiuni, un singur destin: Apa, Aerul, Focul si Pamantul sunt cele patru popoare din care este compusa lumea, care se zdruncina atunci cand natiunea Focului porneste razboiul impotriva celorlalte trei. Singurul care poate controla toate cele patru elemente ale lumii este un baietelul de numai 12 ani, Aang.

The Last Airbender - TrailerSalt
Premiera in Romania: 06 august

Loialitatea ofiterului CIA, Evelyn Salt (Angelina Jolie) fata de juramintele depuse pentru tara sa vor fi testate la maximum. Evelyn este acuzata de catre un dezertor ca este spion rus, pornin de la coincindenta numelor. Astfel, ea va trebui sa isi asigure nevinovatia prin propriile forte. Si, totusi, ramane intrebarea "Cine este Salt?"

Salt – TrailerCats&Dogs: The Revenge of Kitty Galore (Razbunarea lui Kitty Galore)
Premiera in Romania: 13 august

De data aceasta, lupta continua dintre caini si pisici trebuie sa se incheie. Cele doua tabere, rivale pana acum, sunt nevoite sa fie prietene pentru a lupta impotriva unei pisici diabolice ce vrea sa preia conducerea asupra intregii lumi a animalelor si a stapanilor acestora.

Cats&Dogs: The Revenge of Kitty Galore – TrailerKarate Kid
Premiera in Romania: 20 august

Filmul reinventeaza povestea pustiului amenintat de altii de varsta lui, care trece prin momente dificile atunci cand este nevoit sa se mute impreuna cu mama sa in China. Aici, colegii sai se amuza pe seama lui pentru faptul ca nu cunoaste limba chineza, insa baiatul se imprieteneste cu cine trebuie. Dl. Han, maestru Kung Fu, il va invata pe baiat tot ce trebuie sa faca pentru a iesi din aceasta situatie.

Karate Kid – TrailerSplice (Hibrid)
Premiera in Romania: 20 august

Doi tineri si priceputi oameni de stiinta reusesc, in secret, sa combine ADN-ul uman cu cel animal. De aici, s-a nascut o creatura jumatate om, jumatate animal care scapa de sub controlul celor doi. Mutata din oras, la o ferma, creatura continua sa se transforme si devine din ce in ce mai puternica. Astfel, cei doi tineri realizeaza cat de periculos este sa te joci cu Mama-Natura.Splice – TrailerGrown Ups (Oameni mari si fara minte)
Premiera in Romania: 27 august

Cinci prieteni din copilarie se reintalnesc la inmormantarea fostului lor andtrenor de basket. Chiar daca ocazie nu este chiar cea mai fericita, cei cinci coechipieri se hotarasc sa petreaca, impreuna cu sotiile si copiii, o scurta vacanta de 4 iulie in locurile pe care le frecventau atunci cand erau tineri. Aici, peripetiile sunt la ele acasa si filmul se dovedeste o comedie savuroasa, plina de aventuri.

Grown Ups – TrailerStep Up (3D)
Premiera in Romania: 03 septembrie

Franciza Step Up continua, de data aceasta in format 3D, cu o poveste de dragoste amestecata cu dans, la cel mai inalt nivel. Povestea filmului se invarte in jurul unei competitii impotriva celor mai buni si mai talentati dansatori de street-dance din lume.

Step Up – TrailerSurse: IMDB, Cinemagia, YouTube 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?