hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Cele mai apreciate filme cu invazii extraterestre (Video)

Cele mai apreciate filme cu invazii extraterestre (Video)

calendar_month 17 Aug 2012, 17:24
Extraterestrii de la Hollywood sunt rareori pasnici, iar invazia Pamantului pare a fi cel mai raspandit hobby al lor. Iata cele mai apreciate filme cu invazii extratestre, care au avut incasarile cele mai mari de-a lungul anilor, potrivit Filmonic.
Nu toate filmele din lista au ca punct central invazia extraterestrilor pe Pamant, dar cele mai multe ofera o viziune interesanta asupra unei astfel de invazii. Daca nu ai vazut inca filmul cu cele mai mari incasari in 2012, opreste-te la punctul 9.
1. Monsters vs. Aliens (2009)
Monstri contra extraterestri, ce a strans peste 381 milioane de dolari la nivel global, este singurul film animat din lista si se axeaza mai mult pe experientele monstrilor pamanteni decat pe invazia robotului extraterestru, pe care doar ei il pot opri.

2. Signs (2002)
Invazia extraterestrilor din Semne i-a dezamagit pe multi prin abordarea inedita. Chiar daca filmul a avut incasari de 408 milioane dolari, nu vei auzi pe nimeni spunand "Mai tii minte ce tari erau extraterestrii aia care nu puteau deschide usi si care erau ucisi de apa?"

3. Men in Black II (2002)
Cu incasari de peste 441 milioane dolari, Barbati in Negru 2 a fost o continuare de succes, dar nu i-a satisfacut pe cei mai multi fani ai originalului.

4. Men in Black (1997)
Barbati in Negru a transformat invazia extraterestrilor intr-un subiect de comedie si a avut incasari impresionante de peste 589 milioane dolari.

5. War of the Worlds (2005)
Ecranizarea nuvelei lui H.G. Wells, Razboiul lumilor, cu Tom Cruise in rolul principal si regizata de Steven Spielberg a avut incasari de 591 milioane dolari, dar nu s-a transformat intr-un clasic SF, ca E.T.

6. Transformers (2007)
Lansat in Romania cu subtitlul "Razboiul lor in lumea noastra", Transformers include robotii extraterestrii deveniti celebri prin serialul de desene animate din anii 1980.
Fara prea multe elemente originale, Transformers a avut incasari de 709 milioane dolari.

7. Independence Day (1996)
Primul film in care Will Smith salveaza Pamantul, Ziua Independentei, a adunat venituri in cinema de peste 817 milioane de dolari, in ciuda criticilor de film care au subliniat rezolvarea complet neverosimila a situatiei.

8. Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Cu incasari de peste 838 milioane dolari, al doilea film Transformers, Razbunarea celor invinsi, nu a schimbat prea mult premiza primului, dar a imbunatatit secventele de actiune cu lupte si mai impresionante intre robotii extraterestri.

9. Transformers: Dark of the Moon (2011)
Transformers 3 a demonstrat ca absenta lui Megan Fox, declarata una dintre cele mai sexy femei de catre revistele pentru barbati, nu este neaparat un lucru rau.
Filmul a avut incasari de 1,12 miliarde dolari la nivel global.

10. The Avengers (2012)
Ce inamic mai potrivit puteau avea cei mai iubiti supereroi ai universului Marvel decat o rasa de extrateresti urati si violenti?
Razbunatorii a avut deja incasari de peste 1,46 miliarde dolari, ajungand pe locul 3 in lista celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor, dupa Avatar si Titanic.

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?