hit.ro  »  Multimedia  »  Filme  »  Caravana Orange Pop-Up Cinema reporneste la drum spre 5 orase din Romania. Toate incasarile merg spre Fundatia Orange

Caravana Orange Pop-Up Cinema reporneste la drum spre 5 orase din Romania. Toate incasarile merg spre Fundatia Orange

calendar_month 06 Iul 2023, 12:59

Orange Pop-Up Cinema, un eveniment de succes in randul consumatorilor din Romania, aflat la a patra editie, reporneste la drum spre 5 orase: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Sinaia si Timisoara. Initiativa Orange, un sustinator traditional al cinematografiei, muta salile de film in aer liber pentru a aduce mai aproape de cinefili cateva ore de distractie si relaxare alaturi de prieteni sau familie. Ca in fiecare an, toate incasarile din pretul biletelor vor merge spre programele de educatie digitala ale Fundatiei Orange.

Primele seri de film in aer liber din caravana Orange Pop-Up Cinema vor avea loc in Bucuresti, Parcul I.O.R, in perioada 11 – 16 iulie. Urmatoarele opriri ale caravanei vor fi in orasele: Iasi, 21-23 iulie, timp in care caravana va fi amplasata la Gradina Palas; Cluj-Napoca, 27 – 30 iulie, la Iulius Parc; Sinaia, unde va fi prezenta in perioada 11-13 august, in Parcul Dimitrie Ghica, si oprirea finala va fi in Timisoara, 24-27 august, in Piata Libertatii.

Filme pentru cei mici, dar si productii de renume precum The Menu sau Black Panther: Wakanda Forever vor rula pe ecranele amplasate in zone emblematice din cele cinci orase. Programul complet Orange Pop-Up Cinema, dar si linkul catre achizitia de bilete sunt disponibile pe site-ul Orange: https://oran.ge/popupcinema.

O seara de relaxare la film inseamna o fapta buna si o contributie la sustinerea educatiei digitale in Romania. Banii incasati din vanzarea biletelor vor fi donati catre Fundatia Orange pentru sustinerea  proiectului Orange Digital Center. Acesta este cel mai amplu hub de educatie digitala destinat adolescentilor pasionati de tehnologie, tinerilor aflati la inceput de drum profesional sau adultilor care isi doresc o reconversie profesionala cu ajutorul abilitatilor digitale. Toate cursurile din Orange Digital Center sunt sustinute de traineri specializati, contin sesiuni teoretice, dar si practice si sunt gratuite pentru participanti.

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?