hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Ana Ularu joaca in serialul nr. 1 al Amazon Prime, The Power/Puterea

Ana Ularu joaca in serialul nr. 1 al Amazon Prime, The Power/Puterea

calendar_month 13 Apr 2023, 15:40

Vinerea aceasta, un nou episod in care o puteti urmari pe Ana pe platforma Amazon Prime
Dupa premiera internationala a seriei Spy/Master (HBO Max), in februarie, la Festivalul international de film de la Berlin, productie in care interpreteaza unul dintre rolurile principale, Ana Ularu a avut de curand premiera The Power/Puterea (Amazon Prime), un serial de noua episoade in care joaca alaturi de Toni Collette (The Sixth Sense, Little Miss Sunshine), John Leguizamo (Moulin Rouge, Romeo + Juliet), Auli'I Cravalho (Vaiana, Moana/Ralph rupe netu`) si Josh Charles (The Good Wife/Sotia perfecta).
„The Power este cu adevarat o serie revolutionara de povesti despre curaj, autodescoperire, depasirea limitelor si deturnarea ordinii", spune Ana. In episodul care va fi lansat vinerea aceasta, 14 aprilie, personajul Zoia, interpretat de ea, multifatetat, expresiv si charismatic, intra in povestea din The Power pentru a avea avea o traiectorie incredibila.
Seria The Power este pe locul I in topul productiilor Amazon Prime in acest moment, pozitie pe care o detine de doua saptamani, de la lansare. The Power este urmat de The Lord of the Rings: the Rings of Power si de Star Trek: Picard.
Bazat pe bestseller-ul omonim New York Times, The Power este lumea in care traim noi acum, dar cu un twist - dintr-o data, adolescentele de pretutindeni dezvolta o abilitate noua, pe cat de misterioasa, pe atat de puternica: ele au capacitatea de a transmite energie prin intermediul mainilor atunci cand vor, iar daca este nevoie, pot chiar electrocuta dupa propria vointa. Fenomenul se raspandeste in toata lumea, dar doar in randul tinerelor, si va duce, inevitabil, la o rasturnare la scara globala a balantei puterii in lumea in care cu totii traim...
The Power este un thriller sci-fi si ii are in rolurile principale pe Toni Collette (nominalizata la Oscar pentru Al saselea simt) si pe John Leguizamo (Moulin Rouge, Carlito, castigator al unui premiu Primetime Emmy).
Dincolo de orizontul noii ordini globale avansate de aceasta poveste, serialul creat de Naomi Alderman, Sarah Quintrell, Claire Wilson si Raelle Tucker formuleaza, in esenta sa, o serie de interogatii importante privitoare la politicile americane recente si la modul direct si grav in care acestea afecteaza femeile, in special pe cele tinere.
Productia preia, de altfel, din bestsellerul omonim al scriitoarei britanice Naomi Alderman, metafora puterii conferite de electricitate, pentru a vorbi despre abuzurile la care au fost supuse femeile din timpuri ancestrale si, mai ales, despre dreptul si oportunitatea lor de a riposta, fara a scapa din vedere impulsurile distructive si slabiciunile pe care noua putere le poate stimula.

 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?