5 moduri simple de a vinde Email Marketing unui sceptic

28 mai 2014

Cand vine vorba de metodele de marketing pe care trebuie sa le aplici pentru a-ti promova afacerea,email marketing-ul nu este primul lucru care iti vine in minte, sa fim sinceri. Social media, blogging-ul sau content-ul sunt in lumina reflectoarelor.

Deci intrebarea care se pune: mai este email-ul relevant? Mai lucreaza la fel de eficient pentru a ridica vizibilitatea companiei tale si de a aduna lead-uri pentru echipa ta de vanzari? In acest post ne vom uita asupra a 5 metode de a vinde email marketing unui sceptic. Deci sa incepem!

1. Descrieti rata de acoperire email-ului

Cand mai discutati cu managerul pentru retelele sociale despre cele mai eficiente tactici de marketing, dati-I acest detaliu: sunt peste 3,6 miliarde de adrese de email in folosinta. Deci cand vine vorba despre cifre, email-ul lasa mult in urma Facebook-ul si Twitter-ul la un loc.

Omniprezenta utilizarii email-ului nu ar trebui trecuta cu vederea. Faptul ca acolo sunt  atat de multi oameni care folosesc aceasta metoda intr-o zi obisnuita ar trebui sa dea credibilitate imediat in ochii marketerilor. Aditional, odata cu adoptarea in mod rapid a tehnologiei smartphone in ultimii ani, majoritatea oamenilor isi iau cu ei conturile de email oriunde se duc (acasa, la magazine, la evenimente, etc.). Deci, prima metoda de a vinde email marketing-ul unui sceptic este de a-i arata numarul masiv de oameni care folosesc email-ul zi de zi.

2. Explicati rata de recuperare a investitiei (ROI)

Un alt factor foarte important de a evalua meritele marketing-ului este de a calcula rata de returnare a investitiei. Astazi, cu toate celelalte canale de marketing disponibile, email marketing-ul inca are cea mai mare rata de recuperare a investitiei comparat cu alte tactici de marketing.

Un studiu arata ca pentru fiecare dolar investit in email marketing are o rata de returnare de 44.25$. Acest fapt uimitor nu poate fi ignorant nici de cel mai fideli sceptici in email marketing.

Cititi mai multe despre "5 moduri simple de a vinde Email Marketing unui sceptic" pe MailAgent.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: email marketing ghid email marketing vanzare companie email marketing
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google