Vin Diesel in The Wheelman, din toamna pe PC-uri

de Mina Hutterer | 22 iulie 2008

Midway a dat publicitatii un trailer din jocul Wheelman in cadrul summit-ului E3 dar si mai multe detalii despre acest joc. Producatorii lui Wheelman sustin ca jucatorii vor avea parte de momente cinematice intense pe parcursul jocului dar si de o poveste demna de filmele hollywoodiene.

 

 Pentru versiunea HD, click aici

Jocul Wheelman este un action-adventure driving si programat sa se lanseze in aceasta toamna in versiunile pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Vin Diesel si-a imprumutat vocea si chipul pentru personajul principal din joc, expertul Wheelman Milo Burik. Asta pentru ca Vin Diesel va interpreta rolul principal din filmul Wheelman. Vin Diesel joaca rolul unui agent sub acoperire care trebuie sa se infiltreze in lumea interlopa din Barcelona. Acesta este totodata si un expert in ale soferiei si poate fi angajat de diversi indivizi, mai mult sau mai putin dubiosi, carora va trebui sa le asigure iesiri rapide de la locul faptei imediat dupa comiterea unei infractiuni.

wheelman_diesel-01.jpg


The Wheelman
este produs de studioulrile Tigon Studios detinute de Vin Diesel. Filmul se va Wheelman va fi lansat in anul 2009 de Paramount Pictures in colaborare cu MTV Films. Vin Diesel nu este la primul sau rol principal intr-un joc video. El a fost personajul principal din jocul Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.  Vin Diesel a mai jucat in filmele Chronicles of Riddick, The Fast and the Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Pitch Black, xXx, Saving Private Ryan in care a jucat rolul soldatului Adrian Caparzo si intr-un alt film creat dupa un joc video - Hitman.
Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google