The Sims 3, imagini noi

de Mina Hutterer | 17 iulie 2008

Electronic Arts a dat publicitatii o noua serie de imagini din jocul The Sims 3 cu ocazia targului E3 [Electronic Entertainment Expo] care are loc la Los Angeles. The Sims 3 va avea un nou motor grafic care se afla in lucru de aproape trei ani, iar producatorii jocului, Electronic Arts, promit ca jucatorii vor putea sa controleze un Sim care traieste intr-un cartier, nu doar intr-o casa.

 

 

Click aici pentru varianta HD  

sims3pcscrnfishing.jpg

Printre noile elemente aduse de The Sims 3 se numara cartierul deschis, un nou modul de creare a Simsilor, noi personalitati realiste si optiuni nelimitate de adaptare. Cu ajutorul noului Sistem de Personalitate Realista din The Sims 3, poti defini personalitatile Simsilor cu pana la cinci trasaturi specifice. Astfel le vei trasa comportamentul si modul in care vor interactiona cu mediul.

sims3pcscrnbeachpainting.jpg

Noul sistem iti va permite sa creezi personalitati foarte complexe, de exemplu bunica vorbareata si cleptomana care se baga in viata tuturor sau punkerul frustrat, obsedat de independenta, cam badaran si care nu reuseste sa-si faca prietena pentru ca e prea copilaros. The Sims 3 se va lansa in toata lumea in 2009.

 

Sursa: Best Distribution/Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google