Resident Evil 5 - 15 imagini noi survival horror

de Mina Hutterer | 17 noiembrie 2008

Capcom a oferit publicitatii 15 noi imagini din Resident Evil 5 (vezi galeria articolului sau descarca Resident Evil 5 Hi-Res Image Pack din sectiunea Download Hit.ro). Jucatorii intra in rolul lui Chris Redfield, erou deja cunoscut din seria Resident Evil. Chris pleaca spre Africa, unde fenomenul bioterorismului transforma oamenii si animalele in creaturi demente.

resident-evil-5_ps3-xbox-360_screenshots_04.jpg

Chris va fi insotit in Resident Evil 5 de o noua partenera, Sheva Alomar, o luptatoare puternica, inteligenta si cu talent innascut pentru ucisul la distanta. Chris si Sheva trebuie sa colaboreze pentru a supravietui, intr-un mod cooperativ de joc despre care Capcom promite ca va fi revolutionar.

resident-evil-5_ps3-xbox-360_screenshots_07.jpg

Arsenalul care va fi pus la dispozitia jucatorilor in Resident Evil 5 (vezi si trailer de la E3 2008) include cutite, pistoale, arme semi-automate, arme cu luneta si altele. Resident Evil 5, cel mai nou titlu din seria RE, care s-a vandut in peste 34 de milioane de exemplare de la lansarea din 1996, va fi lansat pe 13 martie 2009 pe Sony PLAYSTATION 3 si Microsoft Xbox 360.

Sursa: Capcom / Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google