MotoGP 08 este gata de lansare - TRAILER NOU

de Mina Hutterer | 23 octombrie 2008

MotoGP 08, simulatorul de curse publicat de Capcom, este gata de lansare si va ajunge pe rafturile magazinelor pe data de 24 octombrie 2008. Jocul va fi lansat in variante pentru PC, PS3, PS2, Xbox 360 si Wii. Chiar inainte de lansare, Capcom a lansat un nou trailer din MotoGP 08. Varianta HD poate fi descarcata din sectiunea Download.

Puteti de asemenea descarca de pe Hit.ro si trailerul HD MotoGP 08 de la E3 2008.

motogp-08_all_cpm_screenshots_03.jpg

MotoGP 08 ofera o simulare a trei clase competitionale moto - 125cc, 250cc si MotoGP, precum si un sistem prin care orice rezultate pozitive in sesiunile de calificare si, evident, in curse, vor produce puncte ce vor putea fi cheltuite pe upgrade-uri ale motocicletei (imbunatatiri ale vitezei in linie dreapta, ale franarii, o mai buna manevrabilitate in curbe etc.).

motogp-08_all_cpm_screenshots_04.jpg

Vor exista si trei niveluri de dificultate: arcade, intermediate si simulation, iar MotoGP 08 va include o simulare completa in conditiile sezonului de curse 2008, cu adaugarea curselor pe timp de noapte si a circuitului de la Indianapolis.

motogp-08_all_cpm_screenshots_02.jpg

MotoGP 08 este si primul joc al seriei care va aparea pe consolele Sony PlayStation 3 si Nintendo Wii. Situl oficial al jocului se gaseste la adresa www.PlayMotoGP.com.

Sursa: Capcom / Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google