Microsoft Xbox 360 intrece Sony PS3

de Valentin Gabriel | 3 decembrie 2008

Compania Microsoft face si alte produse in afara de software dupa cum stim, si se pare ca si ele se vand la fel de bine ca produsele traditionale ale companiei.
In ultima saptamana Microsoft au reusit sa “doboare” doua recorduri, pentru ca pentru prima oara au deposit vanzarile Playstation 3 cu un raport de 3 la 1, si ca sa fie si mai frumos pentru ei s-a constatat ca Xbox este consola cu cele mai multe jocuri vandute pentru o bucata – adica fiecare dintre console are o medie de 8 jocuri originale cumparate.

 

jasper-int.jpg

 

Pentru Microsoft reprezinta o crestere fata de vanzarile de anul trecut de 25 de procente, ceea ce inseamna destul de mult si in plus, de curand, au lansat si o noua revizie a Xbox Arcade denumita Jasper – fapt care face posibil pretul de 200 de dolari peste tot in lume.
Noua revizie aduce in plus o memorie de 256MB accesibila utilizatorilor ( din care mai raman 214MB dupa instalarea sistemului de operare necesar consolei pentru functionare), si un consum de curent cu 25W mai mic decat generatia anterioara de Xbox.

Sursa: Microsoft, DailyTech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google