Grand Ages Rome - Imperiul la picioarele tale

de Mina Hutterer | 23 ianuarie 2009

Pasionatii jocurilor de strategie si istorie in stilul Caesar au un nou motiv de bucurie: Kalypso pregateste pentru lansare Grand Ages: Rome. (vezi imagini din joc in galeria articolului).

Grand Ages Rome este subiectul emisiunii Free Zone Games din 4 aprilie 2009.

Jocul, produs de Haemimont, le ofera jucatorilor ocazia sa isi dezvolte personajul din joc, care va trebui sa intre in gratiile unor personalitati istorice precum Iuliu Cezar, Pompei si Octavian. Avantajele astfel obtinute vor fi persistente de-a lungul campaniei, dar si in multiplayer.

grand-ages--rome_pc-dvd-rom_kly_screenshot_05.jpg

Campania din Grand Ages: Rome va contine 20 de harti istorice. In joc vor exista peste 60 de tipuri de cladiri si peste 50 de tipuri de unitati, corabii, insule, un model economic realist, multiplayer cooperativ si competitiv si un sistem RTS pentru controlul armatelor in batalii. Jucatorii vor putea construi monumente grandioase, cum sunt Colosseumul, Circus Maximus si Panteonul.

grand-ages--rome_pc-dvd-rom_kly_screenshot_10.jpg

De asemenea, jucatorii trebuie sa se confrunte cu foamete, asedii, rascoale si dezastre (boli, incendii si cutremure), in nota de realism istoric pe care si-au propus-o producatorii.

Grand Ages: Rome va fi lansat in varianta de PC pe data de 27 februarie 2009.

Sursa: Kalypso / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google