Clutch - nou joc cu masini, stil Destruction Derby / Carmageddon

de Mina Hutterer | 20 octombrie 2008

Dupa lansarea filmului Death Race, cu Jason Statham in rolul principal, interesul pentru curse violente cu masini a crescut simtitor. Producatorul independent rus GFI (Game Factory Interactive) din Moscova lucreaza la un astfel de joc, in care scopul nu este doar castigarea cursei, ci si supravietuirea, evident nu inainte de distrugerea celorlalti bolizi de pe traseu.

clutch_pc-dvd-rom_gfi_artwork_01.jpg

Actiunea din Clutch se petrece in ruinele Large Hadron Collider (faimosul accelerator de particule CERN, la granita franco-elvetiana), unde un fost mecanic pe nume Clutch ("ambreiaj" in limba engleza) ajunge in tabara unei factiuni numite Harvesters - o adunatura de indivizi care construiesc vehicule si echipamente speciale pentru a se infiltra in zona fostului campus LHC.

clutch_pc-dvd-rom_gfi_screenshots_07.jpg

In Clutch, radiatiile produse de pulverizarea acceleratorului de particule au facut ravagii, e plin de mutanti, insa unele dintre recompense merita riscul de a sacrifica viata... altora. Imediat ce un artefact este descoperit, incepe o cursa a mortii, iar supravietuitorii castiga sansa de a cauta in continuare premiul suprem, ascuns in centrul LHC.

clutch_pc-dvd-rom_gfi_screenshots_03.jpg

Clutch promite sa fie un joc in stil clasic "vehicular combat", care combina idei din vechile Destruction Derby si Carmageddon, ofera un intreg oras spre explorare, in stil sandbox, o poveste cu 20 de misiuni, 6 moduri de curse si lupte, modelare fizica avansata a coliziunilor si a avarierii bolizilor, o multitudine de vehicule si de upgrade-uri si peste 20 de tipuri de artefacte care ii afecteaza atat pe jucator, cat si pe rivalii acestuia.

Clutch urma sa fie lansat pana la finele lui 2008, insa producatorii au amanat lansarea pana la inceputul lui 2009.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google