Alpha Protocol - Spy-RPG - TRAILER NOU

de Mina Hutterer | 21 octombrie 2008
Obsidian Entertainment, producatorii lui Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords si Neverwinter Nights 2, au lansat un nou trailer din Alpha Protocol, viitorul joc definit chiar de creatori ca fiind "The Modern Day Spy-RPG".
 
 
Tematica jocului este evident focalizata asupra lumii spionajului. Jucatorii vor intra in rolul lui Michael Thorton, un agent guvernamental foarte bine antrenat, insa lipsit de experienta, care trebuie sa lupte impotriva amenintarilor la adresa sigurantei nationale (SUA, evident). Atunci cand o misiune ia o intorsatura neplacuta, Thorton pare a fi singurul cu suficiente abilitati si curaj nebunesc incat sa reuseasca sa evite o catastrofa internationala. Tot in acest scop recreational, Thorton va utiliza insasi directiva de guvern pe care inamicii au incercat sa o foloseasca impotriva sa: Alpha Protocol.
 
alpha-protocol_all_sega_screenshots_02.jpg
 
Pe langa povestea cam alambicata, jucatorii vor avea parte in Alpha Protocol si de lupte rapide si cvasi-realiste, precum si de elemente RPG inovatoare (nespecificate de producatori, care insa ne amintesc ca tot ei au creat si KotOR2 The Sith Lords si NWN 2, pentru a ne asigura ca vom avea din nou RPG de calitate). Ceea ce e interesant de stiut este ca Obisidian promite un asa-numit Dialogue Stance System, care le va permite personajelor din Alpha Protocol sa retina tonul si modul in care a fost purtata o conversatie. Ambele pot determina cine ii va fi aliat lui Thorton si cine inamic.

alpha-protocol_all_sega_screenshots_12.jpg
 
Alpha Protocol va fi publicat de SEGA in variante pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360 in luna martie 2009.
 
Mai multe informatii pe situl oficial Alpha Protocol.
 
Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer