Zvon: Xbox “Next” se afla deja in teste la Electronic Arts

de Silviu Anton | 9 mai 2011

Stim deja ca Nintendo planuieste sa anunte succesorul lui Wii in cadrul evenimentului E3 (Electronic Entertainment Expo), programat pentru luna viitoare.

Dar iata ca vestea paleste pe langa zvonurile potrivit carora Microsoft a inceput deja sa livreze urmatoarea generatie de console Xbox catre studiourile de jocuri.

Potrivit unei surse de incredere a site-ul Develop, succesorul consolei Xbox 360 se afla in prezent in teste in cadrul unui studio care apartine celor de la Electronic Arts.

Aceiasi sursa declara ca studioul a primit sistemul de gaming, care este ascuns in interiorul unei carcase obisnuite de computer, in luna aprilie.

Desi Microsoft isi doreste un ciclu de viata de 10 ani pentru Xbox, cel mai probabil urmatoarea consola va ajunge pe piata inainte de 2015. Prin urmare, exista posibilitatea ca versiunea de teste a sistemului sa fie deja in mainile dezvoltatorilor.

Sursa celor de la Develop sustine chiar ca Microsoft va anunta consola luna viitoare, in cadrul E3, urmand sa o lanseze la sfarsitul anului viitor.

Asteptam asadar evenimentul E3 cu nerabdare.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google