Xbox 720 se lanseaza in aceasta seara. Ce functii ale prototipului au ramas in varianta finala?

de Liviu Petrescu | 21 mai 2013

Mai multe surse de incredere din  interiorul Microsoft au dezvaluit pentru The Wall Street Journal detalii despre functionalitatea prototipurilor Xbox 720. Consola Microsoft urmeaza sa fie lansata in aceasta seara dupa ora 20.00, ora Romaniei.

Sperantele Microsoft pentru noua generatie de consola de gaming sunt mari, chiar daca Sony a castigat teren prin prezentarea timpurie a PlayStation 4.

Xbox 720: ce functii ale prototipului au ramas in varianta finala?

Cele mai interesante aspecte ale prototipurilor Xbox 720

Printre ideile luate in considerare de Microsoft in ultimii ani s-a numarat chiar si un televizor Xbox! Compania a trecut prin diferite stadii de dezvoltare in care Xbox 720 era integrat fie cu un set top box, fie cu un DVR. Una dintre cele mai interesante idei pentru noul Xbox a fost eliminarea completa a suportului fizic pentru jocuri, inlocuit de streaming online.

Prioritatea Microsoft de a integra cu adevarat noua consola de jocuri in sufragerie s-ar putea manifesta in moduri neasteptate la prezentarea oficiala. Una dintre ideile companiei a fost introducerea Xbox ca intermediar intre cablu si TV, astfel incat consola ar fi afisat continut special pe ecran in timpul vizionarii.

Fiecare prototip a avut dezavantaje si cele mai multe idei au fost abandonate, fie pentru a nu strica relatia buna cu partenerii care ar fi fost afectati de un gadget multi-functional, fie pentru a evita costuri foarte ridicate.

Xbox 720: ce functii ale prototipului au ramas in varianta finala?

Proiecte Microsoft care nu vor fi gata la timp pentru Xbox 720

Speculatiile despre ochelari 3D integrati in sistemul Kinect ar putea deveni realitate la un moment dat, insa analistii cred ca este putin probabil ca accesoriul sa soseasca cu generatia actuala Xbox.

Aceeasi problema a fost intampinata si de sistemul IllumiRoom, un proiector care ar extinde experienta jocului dincolo de ecranul televizorului.

Prezentarea oficiala a Xbox 720 din aceasta seara va confirma sau infirma prezenta in noua consola a diferitelor functii pe care le-a testat Microsoft de-a lungul anilor. Singurul detaliu 100% confirmat este faptul ca nu vom afla acum vreun titlu de joc pentru noua consola Microsoft. Compania pastreaza aceste informatii pentru conferinta E3 din luna iunie.

HIT.ro va reveni cu detalii referitoare la noua consola Xbox de la Microsoft

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: xbox 720 prototip xbox 720 lansare xbox 720 xbox 720 kinect
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google