Word of Warcraft lovita de Cataclysm, noul expansion

de Alex Hanea | 24 august 2009

Blizzard Entertainment a prezentat noul expansion pentru World of Warcraft, Cataclysm, la BlizzCon 2009. Doua noi rase si modificari majore la Azeroth sunt cheia acestui expansion.

Conform afirmatiilor lui Mike Morhaime, CEO Blizzard, jucatorii vor avea ocazia sa exploreze mai mult si dintr-o noua perspective zone din joc. Printre noutatile importante se numara, asa cum spuneam la inceput, doua noi rase, mai exact Worgen la Alianta si goblini la Hoarda. Conform legendelor, Worgen e un o reminiscenta a varcolacilor,  creaturi care merg in doua picioare, dar le folosesc toate cele patru membre pentru a alerga.

Creaturile Worgen deja existente in joc vin din alta dimensiune si exista doar pentru a teroriza si a distruge, dar noua rasa este aparuta dupa ruperea blestemului, care le-a permis sa isi recapete constiinta umana. Plecand din Gilneas, ei se decide sa se alature Aliantei. Goblinii au evadat din insula de langa Barrens si au intalnit un orc capturat pe care l-au eliberat. Orcul s-a dovedit a fi nimeni altui decat Thrall si astfel goblinii au primit propunerea de a se alatura Hoardei.Jucatorii vor putea urca pana la nivelul 85 de experienta, dobandind noi abilitati si personalizandu-si personajele. Zonele clasice de joc, mai exact continentele Kalimdor si Eastern Kingdoms au fost marcate de cataclism si au continut nou si quest-uri suplimentare. In plus, ambele continente pot fi explorate si in zbor. Continut nou a fost adaugat si pentru Uldum, Grim Batol si orasul scufundat Vashj’ir.

Exista posibilitate de a avansa ca simplu membru al guildei si Cataclysm aduce si o noua profesie secundara, arheologia, care permite gasirea unor artefacte valoroase. Trailerul pe care vi-l recomandam sa-l vizionati in continuare ofera imagini clarificatoare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google