WWE SmackDown vs. Raw 2010 - trailer nou, screenshots

de Mina Hutterer | 16 octombrie 2009

THQ va lansa un nou joc din seria WWE SmackDown vs. Raw - simulator de wrestling oficial WWE. Jocul va deveni disponibil in variante PS2, PS3, Xbox 360, PSP, Nintendo DS si Nintendo Wii pe 1 noiembrie 2009 in Romania.

Pana atunci, iata un nou trailer de prezentare pentru WWE SmackDown vs. Raw 2010.

Vezi screenshots si artwork din joc in galeria articolului.

Descarca WWE SmackDown vs. Raw 2010 HD Trailer (720p) din sectiunea Download HIT.ro.

Producatorii promit imbunatatiri fata de variantele anterioare, printre care se numara un utilitar de creare a personajelor imbunatatit, o lista impresionanta de Superstaruri, dar si cateva surprize.

    * Design nou pentru CREATE-A-SUPERSTAR – Motorul de personalizare al seriei WWE SmackDown vs. Raw va avea acum un nou aspect, calitate grafica imbunatatita, un nou Paint Tool pentru crearea de tatuaje detaliate, sigle si alte elemente de personalizare a luptatorilor.

    * Content sharing –Jucatorii vor putea sa upload-eze Superstaruri, finishing moves, reluari spectaculoase, storyline-uri proprii si altele.

    * WWE Story Designer – Jucatorii pot intra in rolul unui "regizor" care creeaza propriile povesti in joc. Un nou utilitar pentru creare de filme in-game permite alegerea starurilor, a locurilor de "filmare", scrierea dialogului, selectarea unghiurilor camerei, reactii emotionale ale Superstarurilor si altele.

    * Road to Wrestlemania – Mod de joc cu poveste, cu noi linii narative pentru Divas si Create-a-Superstar.

Sursa: THQ / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google