Veste proasta: Halo 4 nu va ajunge pe PC (Windows 8)

de Radu Eftimie | 9 noiembrie 2012

Deciziile Microsoft privind soarta Halo (in general) au fost destul de controversate si contestate de gameri, mai ales pentru ca gigantul IT a decis ca jocul sa nu fie disponibil decat pe anumite platforme. Cea mai noua si mai proasta veste din partea Microsoft este ca Halo 4, lansat in data de 6 noiembrie, nu va fi disponibil si pe Windows 8.

Istoria Halo este destuld e ciudata atunci cand vorbim despre disponibilitatea jocului pe platforme disferite. Jocul a debutat pe PC, dar Microsoft a profitat de succesul jocului si a decis sa-l aduca, impreuna cu dezvoltatorul Bungie, pe Xbox si, ulterior, pe Xbox 360.

Nu a fost o decizie proasta din punct de vedere al business-ului, pentru ca vanzarile titlului pentru console au fost foarte mari.

Halo 2 a avut si el parte de o soarta ciudata. Jocul a fost disponibil doar pentru Windows Vista, intr-o intercare a Microsoft de a impulsiona vanzarile sistemului de operare. Miscarea nu a avut, insa, succes. Apoi, Halo a ramas un joc dedicat exclusiv consolelor si se pare ca si cel mai recent titlu nu va putea fi jucat decat de posesorii de console. Microsoft a anuntat oficial ca Halo 4 a fost dezvoltat exclusiv pentru console si ca gigantul din Redmond nu are nicio intentie sa aduca jocul pe Windows 8.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: halo 4 windows 8 halo 4 pc halo 4 lansare xbox
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google