Vedeti care sunt cele mai tari jocuri lansate la E3 (VIDEO)

de Liviu Petrescu | 17 iunie 2013

La E3 2013, batalia dintre console a eclipsat partial prezentarile de jocuri, cel putin in presa. Sony PlayStation 4 s-a detasat de Xbox One in cursa stransa, dar evenimentul a adus si numeroase detalii importante despre jocuri mult-asteptate.

Vedeti care sunt, in opinia celor de la CNN, cele mai tari jocuri lansate la E3 in acest an, titluri de consola si PC care sosesc fie pana la finalul anului, fie in 2014.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Asteptat in data de 29 octombrie pe PC, PS3, PS4, Xbox 360 si Xbox One, noul joc din seria Assassin's Creed promite gamerilor o experienta noua, care sa-i introduca in lumea piratilor din secolul al XVIII-lea.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

Cei mai faimosi pirati ai epocii isi vor face aparitia in jocul a carui actiune are loc in Caraibe si continua bataliile nautice incepute in Assassin's Creed 3.

The Crew

Asteptat la inceputul lui 2013 pe PlayStation 4 si Xbox One, The Crew a fost primit mai bine decat Need For Speed Rivals sau Driveclub si pare cel mai reusit joc de de curse auto prezentat la E3.

Jocul propune misiuni pentru pana la 4 jucatori, in diferite orase americane, cu posibilitatea de customizare a celor mai mici detalii ale masinilor, chiar inainte de a parasi garajul.

Destiny

Creat de Bungie in colaborare cu Activision, noul joc Destiny ofera gamerilor sansa de a lupta pentru ultimul oras de pe Pamant, intr-un viitor sumbru, in care planeta a fost invadata de extraterestri.

Disponibil pe PS3, PS4, Xbox 360 si Xbox One, noul joc permite colaborarea intre jucatori pentru depasirea obstacolelor majore si uciderea extraterestrilor.

Ryse: Son of Rome

Dezvoltat de Microsoft si Crytek pentru Xbox One, jocul ofera actiune si violenta maxima in Roma Antica, unde jucatorul intra in pielea generalului Marius Titus.

Pe langa macel, gamerii vor avea la dispozitie si posibilitatea de a controla grupuri mari de soldati care lupta in formatie.

Titanfall

La prima vedere, Titanfall pare un alt shooter first-person futurist, dar jocul ofera o combinatie interesanta de stiluri de gameplay.

Asteptat in 2014 pe Xbox 360, Xbox One si PC, jocul realizat de Electronic Arts in colaborarea cu Respawn include doua moduri de lupta. Jucatorul poate lupta in pielea unui pilot, la sol, sau poate prelua controlul Titanilor, roboti de peste 7 metri, care se misca mai greoi, dar sunt si mult mai puternici.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

Sursa: CNN

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jocuri e3 2013 assassin s creed black flag ryse son of rome jocuri ps4 jocuri xbox one
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google