Vedeti 5 jocuri free care merita incercate (Video)

de Liviu Petrescu | 11 aprilie 2013

In timp ce seriile cele mai cunoscute de jocuri au uneori preturi foarte ridicate, calitatea jocurilor se imbunatateste pe zi ce trece si la titlurile lansate de dezvoltatori mai mici. Vedeti 5 jocuri free care merita incercate.

Pentru o experienta de gaming cat mai buna, fara cheltuieli, iata 3 jocuri free finalizate si 2 in varianta beta care merita multa atentie.

Blacklight: Retribution

Creat de Zombie Studios pe baza Unreal Engine 3, Blacklight: Retribution este poate cel mai customizabil FPS disponibil in prezent, gratuit sau contra-cost. Jucatorul poate modifica orice trasatura a personajelor pentru a juca in stilul propriu, iar modurile de gameplay includ deathmatch si co-op survival.

Need for Speed World

Una dintre cele mai bune experiente de racing online, Need For Speed World include un sistem open world urias si permite jucatorilor toate libertatile unui MMO. Lansarea din 2010 i-a dezamagit pe multi gameri, insa dupa un numar impresionant de update-uri si bug-uri rezolvate, NFSW este un titlu gratuit de exceptie.

APB Reloaded

Pasionatii de GTA care gasesc luptele cu politistii unul dintre cele mai distractive elemente ale jocului sunt publicul tinta pentru APB Reloaded. Disponibil in Steam, jocul include numeroase detalii care contribuie la o experienta excelenta. Cu cat "spargi" mai multi politisti si iti faci un renume, cu atat ceilalti jucatori primesc recompense mai mari daca te ucid.

World of Warplanes

Aflat in continuare in stadiul de Closed Beta, dar totusi disponibil tuturor gamerilor interesati, World of Warplanes este realizat de aceeasi echipa care a primit laude pentru World of Tanks, iar pasionatii de aviatie isi pot construi propriul avion inainte sa inceapa bataliile aeriene.

Warface

Realizat de echipa responsabile pentru seria Crysis si primul Far Cry, Warface este aproape de finalul testelor beta si ofera o experienta grafica excelenta datorita motorului grafic CryEngine 3. Jucatorul are la dispozitie 4 clase de personaje, Rifleman, Engineer, Medic si Sniper, intr-un univers cu nenumarate misiuni co-op.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jocuri free blacklight retribution need for speed world apb reloaded
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google