Valve a inregistrat titlul Half-Life 3 in Europa

de Liviu Petrescu | 2 octombrie 2013

Cele mai recente anunturi Valve i-au dezamagit pe gamerii care asteptau vesti despre Half-Life 3, dar compania a facut un pas inainte in Europa prin inregistrarea oficiala a titlului "Half-Life 3" in data de 29 septembrie.

Pasul nu confirma neaparat dezvoltarea jocului, dar este un semn ca Valve nu a abandonat complet ideea unei continuari la Half-Life 2: Episode 2. Ultimul titlu Half-Life a fost lansat in 2007, iar noul joc nu va fi lansat prea curand.

Valve Half-Life 3

Introducerea consolelor Steam Machines, alaturi de Steam Controller si SteamOS arata ca prioritatile Valve nu mai includ neaparat dezvoltarea de jocuri, dar numele Half-Life 3 a fost inregistrat dupa cele 3 anunturi Valve.

Un alt eveniment care a adus sperante pentru lansarea Half-Life 3 a fost anuntul facut de regizorul J.J. Abrams (Star Trek, Misiune Imposibila 3, Super 8) cu privire la realizarea unui film bazat pe proprietatile Valve. Nu este insa deocamdata clar daca filmul va fi legat de un nou joc Half-Life sau Portal.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

Cu sau fara un film Half-Life, noul joc din serie va putea fi cu siguranta jucat pe noile console Steam, dotate cu controller-ul futurist prezentat de Valve.

Steam Controller

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: valve half life 3 half life 3 valve steam machines
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google