VIDEO - Assassin's Creed Syndicate ajunge la gameri in octombrie

de Radu Eftimie | 14 mai 2015

Ubisoft a mai aruncat fanilor Assassin's Creed cateva detalii legate de noul Assassin’s Creed Syndicate, ce va fi lansat in toamna acestui an, mai exact pe 23 octombrie.

Din descrierea jocului pe care o avem momentan la dispozitie (pana in toamna mai pot aparea multe modificari, dar nu si cea a storyline-ului), actiunea are loc in Londra, in anul 1868, in plina revolutie industriala. Astfel, jocul este construit in jurul unei perioade dominata de inventii fantastice, insa puse pe picioare de "clasa muncitoare".

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

Consultati oferta de sisteme de gaming Alienware la eMAG

Ca personaj principal, Jacob Frye, va recruta o banda care va lupta pentru dreptate in numele "clasei muncitoare asuprite", iar acelasi personaj va conduce lumea "interlopa" in lupta pentru redarea Londrei oamenilor de rand, intr-o aventura ce combina actiunea, intrigile si nelipsita violenta. Ne oprim aici cu descrierea jocului si va invitam sa urmariti aproape zece minute din ceea ce promite Assassin's Creed Syndicate:

Sursa: Assassin's Creed/ubi

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: assassin s creed syndicate video demo walkthrough Assassin s creed video Assassin s creed syndicate Ubisoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google