Urmatorul MMO Blizzard va fi diferit de WoW

de Mina Hutterer | 2 septembrie 2009

Paul Sams, COO Blizzard, a declarat pentru Wired ca urmatorul MMO produs de compania californiana va fi "mult diferit" fata de World of Warcraft.

"Poate ca jucatorii, cu timpul, vor alege doar unul dintre jocuri, sau poate vor decide ca nu mai vor sa joace WoW si se vor apuca de celalalt. Aceasta este o problema importanta", spune Sams. "Important este ca acesti jucatori sa ramana intr-unul dintre jocurile noastre, si cred ca o vor face, pentru ca vom continua sa le oferim cea mai buna experienta de joc posibila. Astfel, chiar daca mai exista si alte jocuri, daca cel mai rau lucru care ni se intampla este ca jucatorii se lasa de WoW pentru a se apuca de noul joc Blizzard, nu este o mare durere pentru noi."

Blizzard a mai luat in considerare si faptul ca, odata cu lansarea lui StarCraft II, o parte dintre fanii WoW nu vor mai avea atat de mult timp sa joace MMO-ul. Cu toate acestea, Blizzard considera ca StarCraft II va putea fi jucat in sesiuni scurte si astfel va permite "un mix de placeri gameristice, cu speranta ca aceste toate aceste placeri vor fi cele oferite de Blizzard". Aceasta nu este totusi o problema extrem de urgenta, pentru ca StarCraft II a fost amanat cel putin pana in prima jumatate a lui 2010.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google