Ubisoft anunta cinci titluri noi pentru Wii U

de Dinu Boboc | 10 iunie 2011

Ubisoft a anuntat recent ca lucreaza la cinci titluri pentru Wii U, printre care se numara Assassin's Creed, Raving Rabbids, Ghost Recon Online si shooter-ul Killer Freaks from Outerspace.

Oficialii companiei au facut anuntul in cadrul evenimentului E3, dar nu au discutat toate detaliile, nu au aratat imagini la toate jocurile si nici nu au permis realizarea de poze.
Ubisoft wii u
Ghost Recon Online va permite utilizarea touchpad-ului si a serviciilor online, ceea ce va duce la abordarea jocului intr-un mod inedit. Jocul este la persoana a treia, iar controller-ul Wii U va ajuta la afisarea hartii si la marcarea obiectivelor.

Potrivit oficialilor, controller-ul poate simula foarte realist device-urile folosite de soldatii reali.

Ubisoft a aratat, de asemenea, prototipurile facute de Ubisoft Singapore. Primul este o harta interactiva care permite jucatorilor sa exploreze zona si sa lanseze ordine catre colegii de echipa. Exista si un sistem care permite jucatorilor sa controleze rachete prin intermediul controalelor de tip gyro ale Wii U.

Ubisoft wii u Killer Freaks
Ecranul controller-ului cuprinde si o parte care face conexiunea cu camera de pe racheta. In plus, fiecare jucator are o drona si poate observa, prin intermediul ei, intregul camp de batalie.

Ubisoft wii u  Assassin's Creed

O alta idee avansata a fost cea a personalizarii armelor prin alegerea amortizoarelor si a lunetelor prin intermediul ecranului controler-ului. Astfel, intr-o confruntare unu contra unu din demo-ul multiplayer Capture Domination, doi jucatori au jucat pe console Wii U separate si au folosit arme personalizate. Totodata, apasarea pe tragaci ofera jucatorilor o vedere la persoana intai in timpul luptelor.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google