Trine - un nou action-fantasy [PC, PS3] din iulie 2009

de Mina Hutterer | 27 mai 2009

Nobilis pregateste pentru lansare un joc de actiune cu tematica fantasy si a oferit noi imagini cu personajul Zoya (Thief) din Trine. Mai jos puteti vedea un trailer care prezinta Trine in multiplayer cooperativ. Vezi imagini din joc in galerie.

Descarca "Trine Cooperative Multiplayer Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Trine ofera multiplayer pentru pana la trei jucatori, intr-un univers fantasy, cu o grafica extrem de bogata in detalii. Producatorii de la Frozenbyte (Helsinki, Finlanda) mizeaza pe implementarea motorului de simulare fizica pentru a oferi elemente inovatoare de joc (personajele pot folosi obiecte din decor pentru a trece de obstacole sau pentru a dobori inamici).

Zoya, personajul prezentat astazi, este cel mai tanar dintre cele trei personaje din Trine (Knight, Wizard, Thief), este un arcas desavarsit si, mai tarziu, va invata sa manipuleze trecerea timpului. Initial, Zoya este inarmata doar cu un simplu arc, dar pe parcursul jocului va descoperi arme si abilitati mult mai puternice.

Trine va fi lansat in iulie 2009 pe PC, iar posesorii de PLAYSTATION 3 il vor putea achizitiona prin download de pe PlayStation Network.

Sursa: Nobilis / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer