Tomb Raider Definitive Edition pentru PS4 si Xbox One soseste in 28 ianuarie

de Liviu Petrescu | 9 decembrie 2013

Noul joc Tomb Raider, lansat in primavara acestui an, soseste intr-o editie speciala pe Playstation 4 si Xbox One. Tomb Raider Definitive Edition va fi lansat in data de 28 ianuarie, dupa ce a fost optimizat pentru noua generatie de console.

Lara Croft soseste pe noile PS4 si Xbox One la un pret de 60 dolari, iar Tomb Raider Definitive Edition este deja disponibila pentru precomanda. Dezvoltatorii jocului, Crystal Dynamics, Nixxes si United Front Games, au inclus mai multe imbunatatiri in varianta pentru console.

Tomb Raider Definitive Edition are upgrade-uri ale graficii, inclusiv TressFX, iar jocul a fost optimizat cu atentie pentru a folosi potentialul Xbox One si PS4 la maxim.

Editia speciala a Tomb Raider pentru console include si toate optiunile de multiplayer disponibile pe PC prin download dupa lansarea titlului in primavara. Pentru gamerii romani care asteapta lansarea oficiala a consolei PS4 la finalul lunii ianuarie, noul Tomb Raider soseste exact la momentul potrivit pentru a fi disponibil din prima zi.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Tomb Raider Definitive Edition tomb raider playstation 4 tomb raider xbox one
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google