Thrustmaster lanseaza un nou volan pentru jocuri de curse

de Mina Hutterer | 23 iunie 2009

Thrustmaster te invita sa incerci noul volan Ferrari F430 Force Feedback in cadrul unui eveniment special, care-si propune sa-ti testeze abilitatile de pilot de curse. Lansarea va avea loc sambata, 27 iunie 2009, la magazinul Diverta Magheru, incepand cu orele 17:00.

Avand o experienta de peste 25 de ani in fabricarea de accesorii pentru calculatoarele personale, Thrustmaster este singura companie din lume care dezvolta volane de gaming in parteneriat oficial cu Ferrari. Cel mai nou rezultat al acestei colaborari este volanul Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback. Pentru a oferi o experienta de sofat completa noul volan dispune de schimbatoare de viteza si de pedale. Mai mult, fiind o replica fidela a volanului real, de pe noul model nu lipseste nici controllerul special „Manettino”, care permite schimbarea setarilor masinii in timp real chiar si in mijlocul cursei.

In timpul evenimentului de lansare, organizatorii anunta desfasurarea unor concursuri cu premii. Astfel cei care reusesc sa scoata cei mai buni timpi pe pista de curse vor fi rasplatiti cu premii valoroase:

-    Cel mai bun pilot de curse pleaca acasa cu un volan Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback
-    Cel care se claseaza pe locul doi al podiumului virtual va fi rasplatit cu un volan Thrustmaster Ferrari GT Experience
-    In loc de o medalie de bronz va fi oferit un Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel     
-   
In cadrul competitiei vor exista si premii speciale, oferite de Asus: printre acestea se numara un cooler Asus Lion Square si un set de boxe Bluetooth SP-BT23.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google