The Sims 3, primele detalii

de Mina Hutterer | 19 martie 2008

The Sims 3 va avea un nou motor grafic care se afla in lucru de aproape trei ani, iar producatorii jocului, Electronic Arts, promit ca jucatorii vor putea sa controleze un Sim care traieste intr-un cartier, nu doar intr-o casa. Printre noile elemente aduse de The Sims 3 se numara cartierul deschis, un nou modul de creare a Simsilor, noi personalitati realiste si optiuni nelimitate de adaptare. The Sims 3 se va lansa in toata lumea in 2009.


Fantana de la primarie
“In The Sims 3 poti depasi limitele lotului Simsilor si ii vei vedea cum traiesc intr-un cartier deschis, plin de viata, unde vor interactiona cu alti Simsi. Astfel se va pune in valoare si noul sistem de personalitate”, a declarat directorul The Sims Studio, Rod Humble. “Acest gen de gameplay cu final deschis permite debordanta in creativitate. In plus, noile scopuri si sistemele de recompense le vor oferi jucatorilor de pretutindeni, de la cei pasionati la cei interesati de experiente noi, posibilitatea de a se bucura de un joc 'pe termen lung'."


Libraria
Noua arhitectura a cartierului le permite Simsilor tai sa se plimbe unde vor in cartier si sa-si viziteze familia si prietenii - sau dusmanii. Simsii vor trai acum o noua viata si vor putea descoperi alte familii sau Simsi individuali (de exemplu la primarie sau in parcul local). Simsii vor intalni cunostinte, vor lua masa in oras, isi vor spiona vecinii sau se vor intalni cu seful la momentul inoportun.


O sueta la bistro
Interfata complet noua Create-a-Sim va oferi unelte de design usor de utilizat care iti permit sa creezi Simsi extrem de detaliati si mai realisti ca oricand. De la slabanogi la pachete de muschi - Simul poate arata exact cum iti doresti. Se vor putea defini cu precizie si detaliile faciale, coafura si culoarea pielii. Simul va arata exact cum iti doresti.


Detaliile vor fi element central in crearea Simsilor

Cu ajutorul noului Sistem de Personalitate Realista din The Sims 3, poti defini personalitatile Simsilor cu pana la cinci trasaturi specifice. Astfel le vei trasa comportamentul si modul in care vor interactiona cu mediul. Noul sistem iti va permite sa creezi personalitati foarte complexe, de exemplu bunica vorbareata si cleptomana care se baga in viata tuturor sau punkerul frustrat, obsedat de independenta, cam badaran si care nu reuseste sa-si faca prietena pentru ca e prea copilaros.


Punker - Sim cu probleme

In The Sims 3, Simsii vor depasi stadiul simplei vieti de zi cu zi de pana acum si vor fi indivizi radical diferiti cu personalitati complexe. Jucatorii se pot astepta la nu mai putin de 700 de milioane de combinatii posibile.


"Aprozarul"
Uneltele de creativitate noi si accesibile din The Sims 3 ii vor permite oricui sa creeze orice, oriunde: de la podele si pereti pana la flori, draperii si canapele, The Sims 3 iti ofera toate optiunile de care ai nevoie pentru a deveni arhitectul casei tale de vis. Simsii tai pot trai in vile ultra luxoase, in garsoniere modeste, in case de familie clasice sau in colibe fermecatoare.


Calm de suburbie
”Noul motor si noile tehnologii din The Sims 3 sunt create pentru a veni in ajutorul imaginatiei jucatorului. In plus, vor exista Simsi fotorealisti care vor avea personalitati distincte si un intreg cartier pe care sa il descopere", a adaugat producatorul executiv al jocului The Sims 3, Ben Bell. “Jucatorii vor fi cu siguranta incantati de nivelul de realism din The Sims 3!”


Margine de cartier din The Sims 3
Franciza Sims s-a adresat tuturor categoriilor de consumatori, target atat masculin, cat si feminin, de toate varstele. Seria Sims a inregistrat vanzari de peste 98 de milioane de exemplare in toata lumea, iar jocurile au fost traduse in 22 de limbi. Recunoscuta pentru umor si creativitate, franciza The Sims a devenit un fenomen cultural global inca din 2000, anul lansarii primului Sims.


Primaria


O frumusete locala


Sim de rasa ariana


Jock
Sursa: Best Distribution

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google