The Sims 3 a fost amanat

de Mina Hutterer | 5 februarie 2009

Electronic Arts a anuntat ca data de lansare a jocului The Sims 3 a fost amanata. Jocul urma sa se lanseze in intreaga lume in luna februarie 2009 insa, din cauza dificultatilor finanicare cu care EA se confrunta, jocul va deveni disponibil abia pe 2 iunie 2009 in versiunea pentru PC. Tot in vara acestui an, vor ajunge pe rafturile magazinelor si versiunile The Sims 3 pentru Mac, iPhone, iPod Touch si telefoane mobile.
Vicepresedintele diviziei marketing din Electronic Arts, Russell Arons, a declarat ca aceasta intarviere va fi benefica pentru The Sims 3, pentru ca le permite producatorilor sa promoveze mai intens acest joc, in perioada premergatoare lansarii sale.

The Sims 3 va avea un nou motor grafic care se afla in lucru de aproape trei ani, iar producatorii jocului, Electronic Arts, promit ca jucatorii vor putea sa controleze un Sim care traieste intr-un cartier, nu doar intr-o casa. Printre noile elemente aduse de The Sims 3 se numara cartierul deschis, un nou modul de creare a Simsilor, noi personalitati realiste si optiuni nelimitate de adaptare.
In The Sims 3 poti depasi limitele lotului Simsilor si ii vei vedea cum traiesc intr-un cartier deschis, plin de viata, unde vor interactiona cu alti Simsi. Astfel se va pune in valoare si noul sistem de personalitate”, a declarat directorul The Sims Studio, Rod Humble. “Acest gen de gameplay cu final deschis permite debordanta in creativitate. In plus, noile scopuri si sistemele de recompense le vor oferi jucatorilor de pretutindeni, de la cei pasionati la cei interesati de experiente noi, posibilitatea de a se bucura de un joc 'pe termen lung'", a mai spus Rod Humble.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google