Stirea zilei este ...Goat Simulator a ajuns in AppStore si Google Play (Video)

de Redactia Hit | 17 septembrie 2014

Prin februarie anul acesta scriam despre o aparitie amuzanta in peisaj - Goat Simulator, una dintre cele mai tranznite idei de jocuri. Realizat in doua saptamani de catre dezvoltatorii de la Coffe Stain Studios si ajuns de la gluma direct in magazinul Steam pentru precomenzi, cu tot cu bug-uri, Goat Simulator si-a facut aparitia acum si pe smartphone-urile cu Android si iOS.

Costa 4,49 euro si probabil va avea un succes comercial nemaintalnit pana acum la alt ...joc cu capre.

Ce este Goat Simulator? Pe scurt, este ceea ce sugereaza si numele: pune in rolul principal din joc o capra nabadaioasa care face ravagii in jurul ei. Scopul jocului? Am incercat sa il gasim, dar am renuntat si ne-am limitat la descrierea oficiala inspirata si care spune tot ceea ce era de spus:

"Goat Simulator is the latest in goat simulation technology, bringing next-gen goat simulation to YOU. You no longer have to fantasize about a goat, your mobile dreams have finaly come true!" :)

La inceputul acestui an, dezvoltatorii Goat Simulator au recunoscut ca au creat un joc "mic, stricat si prost". Asta nu i-a impiedicat sa urce "titlul" pe Steam si sa-l ofere la pre-comanda pentru 10 dolari inca din februarie. Acum, developerii au decis ca nu ar fi rau ca si userii de iPhone /iPad si tablete cu si smartphones cu Android sa aiba acces la acest joc.

De mentionat este ca "simulatorul de capra" nu este un simplu joc! Este un adevarat fenomen, iar daca intrati pe App Store sau Google si dati o cautare dupa cuvintele magice, veti gasi si alternative free care garanteaza un numar egal de bug-uri si o grafica la fel de "reusita" ca si varianta contra cost.

Si inca ceva. Vreti sau nu, pe Youtube exista deja si review-uri pentru diverse variante de jocuri tip "goat simulator"

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goat simulator AppStore goat simulator android pret goat simulator
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google