Steam a prezentat consolele pe care va rula SteamOS

de Liviu Petrescu | 26 septembrie 2013

La doar doua zile dupa ce a dezvaluit SteamOS, mentionand vag ca va rula pe "gadgeturile din sufragerie", Valve a anuntat si Steam Machines, consolele pentru care a fost dezvoltat sistemul de operare.

Proiectul inceput de Valve sub numele SteamBox a evoluat in trei directii, iar compania va dezvalui si a treia ramura foarte curand. Deocamdata, SteamOS si noile console Steam Machines se combina intr-un ecosistem nou pentru living room, oferind si streaming de jocuri de PC direct pe TV.

Steam Machines

Steam Machines vor debuta anul viitor si vor fi produse de Valve, dar si de alte companii, in diferite forme si configuratii. Proiectul marcheaza debutul Steam pe piata consolelor, iar noile gadgeturi au o functionalitate dubla: ruleaza unele jocuri in mod nativ, dar fac si streaming pe TV de la PC sau Mac pentru alte titluri din platforma Steam.

Analistii anticipeaza ca a treia lansare Steam va fi un controller pentru console, care sa completeze ecosistemul Steam pentru sufragerie. Consolele cu SteamOS vor intra in curand in teste beta, la care urmeaza sa participe 300 de gameri norocosi.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: steam machines console steam console steamos
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google