Special pentru fanii Call of Duty: Logitech lanseaza tastatura si mouse-ul de gaming

de Laurentiu Popa | 21 octombrie 2011

Logitech a lansat Gaming Keyboard G105 si Laser Mouse G9X, gadgeturi realizate special pentru jocul Call of Duty: Modern Warfare 3. Ambele sunt concepute pentru gamerii pasionati.

"Sunt perifericele perfecte pentru fanii Call of Duty: Modern Warfare 3 care-si doresc precizie maxima si personalizare" a precizat Chris Pate, senior product marketing manager al diviziei de gaming in cadrul Logitech.

Logitech Gaming Keyboard G105

Tastatura oficala a jocului Call of Duty: Modern Warfare 3, este numai buna de utilizat noaptea, fiind iluminata de o lumina LED verde. Dispunand de sase taste G programabile, fiecare cu trei moduri de stare, tastatura G105 ofera pana la 18 combinatii de macro-uri pe joc.

Aceste macro-uri pot fi realizate prin apasarea unei singure taste sau prin combinatii complexe de mai multe taste. Noi macro-uri pot fi inregistrate din mers odata ce ai descarcat Logitech Gaming Software.Functia multi-key input  isi permite sa folosesti pana la cinci taste simultan. Poti realiza actiuni multiple si complexe fara pericolul unor interferente. In plus, taste de control pentru continut media ofera acces direct la volum si la comenzile de mute, start, stop, pauza, inainte sau inapoi.

Pentru o convenienta sporita, un mod joc/desktop blocheaza tastele de Windows si cele de meniu, asa ca jocul nu va fi intrerupt daca apesi, accidental, taste gresite.

Logitech Laser Mouse G9X

Laser-ul integrat mouse-ului Logitech Laser G9X ofera precizie la viteze mari de pana la 165 inci pe secunda. Se poate schimba rezolutia pentru a atinge cel mai bun nivel de precizie, de la control precis al cursorului (200dpi) pana la manevre ultra-rapide (de pana la 5700 dpi), fara ca actiunea sa fie oprita, in timp ce receiver-ul USB full-speed asigura mouse-ului o deplasare lina.Rotita MicroGear Precision Scroll este perfecta pentru selectia armei, iar in timpul jocului realizeaza un scrolling ultra-rapid ce navigheaza prin pagini mari de Internet.

Un sistem de ajustare a greutatii isi permite sa personalizezi mouse-ul pe care le poti mixa si potrivi pentru mai mult control. Pe un ecran color personalizabil poti alege culoarea LED-urilor dintr-o gama larga de culori.

Pret si disponibilitate
Gaming Keyboard G105 va fi disponibila in Europa din noiembrie la un pret recomandat de 69,99 euro. Logitech Laser Mouse G9X va avea un pret recomandat de 79,99 euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google