Sony a lansat Wonderbook in Romania, joc pentru realitate augmentata (Preturi)

de Redactia Hit | 13 noiembrie 2012

Sony Computer Entertainment Inc. lanseaza pe piata din Romania noul accesoriu Wonderbook si primul joc dezvoltat integral pentru realitatea augmentata, Book of Spells, produs de studiourile SCE Londra.

Folosind noul accesoriu Wonderbook pentru PlayStation 3, Book of Spells transforma lumea din jur intr-un loc magic cu ajutorul realitatii augmentate. Acesta este primul produs rezultat din parteneriatul dintre Sony si Pottermore, website-ul gratuit al autoarei J. K. Rowling, ce construieste o experienta online inedita în jurul cartilor Harry Potter.

Fanii Harry Potter din Romania au acum la dispozitie cele mai noi povesti de J.K. Rowling. Wonderbook: Book of Spells prinde viata pe masura ce este parcursa si permite utilizatorilor sa faca vraji transformand controller-ul cu senzori de miscare PlayStation Move intr-o bagheta magica.

Fiecare utilizator paseste intr-o calatorie fantastica in care descopera secretele magiei si ale artei de a face vraji, intocmai ca un elev al celebrei scoli Hogwarts.

Book of Spells este primul joc disponibil pentru Wonderbook, cel mai nou accesoriu pentru PlayStation, si un instrument care stimuleaza imaginatia. Wonderbook aduce continut exclusiv utilizatorilor de PlayStation 3 in moduri noi si captivante cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentata.

Prin intermediul  camerei video PlayStation Eye lumea din jur se va transforma. Sufrageria devine un spatiu al descoperirii, plin de mistere, iar jocurile vor atrage utilizatorii in lumi noi oferindu-le sansa sa se aventureze in povestile indragite.

Book of Spells este primul titlu, urmand jocuri noi, printre care "Walking with Dinosaurs" de la BBC, un parteneriat cu Disney si un nou titlu tip "detectiv", Diggs Nightcrawler.

De remarcat este faptul ca Sony a a ales Romania pentru lansarea in premiera mondiala a Wonderbook.

De asemenea, Wonderbook: Book of Spells pentru PlayStation 3 este primul joc complet localizat in limba romana.

Wonderbook: Book of Spells va fi disponibil incepand de maine, 14 noiembrie, in urmatoarele variante:

  • Pachet Wonderbook si Book of Spells 169 RON
  • Pachet Wonderbook+ Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) 369 RON
  • Pachet Wonderbook+ Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) + consola PS3 de 12 GB 1349 RON
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Wonderbook pentru PlayStation 3 Wonderbook PlayStation 3 pret PS3 realitate augmentata
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google