Sony PS Vita Slim a fost deja lansat. Iata noutatile

de Liviu Petrescu | 31 ianuarie 2014

Noul Sony PS Vita Slim este deja disponibil in Marea Britanie, iar modelul imbunatatit al consolei portabile aduce mai multe imbunatatiri, inclusiv o crestere dramatica a autonomiei gadgetului.

Cele mai evidente modificari aduse versiunii originale PlayStation Vita sunt reducerea grosimii gadgetului cu 20%, reducerea greutatii cu 15% si un nou ecran. Schimbarea ecranului OLED cu un IPS LCD cu rezolutie 960x540 aduce o crestere a autonomiei bateriei de pana la 6 ore.

PS Vita Slim

Un alt detaliu important pentru gameri tine de conectivitate. Sony PS Vita Slim are acum un conector microUSB, care inlocuieste mufa speciala creata initial de Sony.

In plus, consola are si spatiu de stocare de 1GB. Specificatiile interne raman aceleasi: procesor quad-core cu nuclee ARM Cortex A9, sustinut de RAM de 512MB si VRAM de 128MB.

In Marea Britanie, singura tara europeana in care a fost anuntata lansarea PS Vita Slim pana acum, pre-comenzile au inceput, iar consola portabila ajunge in magaine incepand cu data de 7 februarie, la un pret de aproximativ 220 euro.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ps vita slim sony ps vita specificatii ps vita slim playstation vita slim
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google