Singularity - doua noi trailere din noul shooter SF

de Mina Hutterer | 29 aprilie 2009

Activision a oferit publicitatii doua noi trailere de gameplay din Singularity, un shooter SF aflat in productie pentru PC, PS3 si Xbox 360. Vezi imagini din joc in galeria articolului.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Povestea din Singularity porneste de la premisa ca in iarna 1949-1950, oamenii de stiinta ai lui Stalin au descoperit pe o insula din sud-estul Rusiei (Katorga-12) o noua sursa de energie: Element 99, care poate fi folosita in scopuri destructive si cu efecte mult mai devastatoare decat bomba atomica. Totusi, un om de stiinta rus a declansat un dezastru pe insula unde erau efectuate experimentele, iar de atunci proiectul a ramas invaluit in mister.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

In 2010, agentiile de informatii occidentale au descoperit o intensificare a activitatii pe insula. America trimite un avion de recunoastere, care se prabuseste. In Sigularity, jucatorul intra in rolul pilotului Nate Renko si va folosi un dispozitiv cu care va putea accelera, inversa si opri trecerea timpului (de exemplu, va putea cauza imbatranirea extrem de rapida si, in consecinta, moartea soldatilor inamici, sau va putea readuce obiectele distruse in stare functionala). Actiunea din Singularity se va petrece atat in 2010, cat si in 1950, iar jucatorul va trebui sa lupte impotriva inamicilor din ambele perioade.

Singularity este produs pe baza motorului Unreal Engine 3 de catre studioul Raven Software (care a mai produs jocurile Quake 4, Heretic, Hexen, Soldier of Fortune, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast si lucreaza in prezent la noul Wolfenstein si la X-Men Origins: Wolverine), iar data de lansare este 15 septembrie 2009 pentru variantele PC, PS3 si Xbox 360.

Sursa: Activision / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google