Singularity - 'Mother Russia Controls the Future' Trailer

de Mina Hutterer | 27 august 2009

Iata cel mai nou trailer pentru FPS-ul SF Singularity, aflat in productie pentru PC, PS3 si Xbox 360. Noul video prezinta un joc care cu siguranta va atrage fanii shooter-elor si promite sa ofere o alternativa la Wolfenstein si FEAR 2. Vezi imagini din joc in galeria articolului.

Povestea din Singularity porneste de la premisa ca in iarna 1949-1950, oamenii de stiinta ai lui Stalin au descoperit pe o insula din sud-estul Rusiei (Katorga-12) o noua sursa de energie: Element 99, care poate fi folosita in scopuri destructive si cu efecte mult mai devastatoare decat bomba atomica. Totusi, un om de stiinta rus a declansat un dezastru pe insula unde erau efectuate experimentele, iar de atunci proiectul a ramas invaluit in mister.

Singularity este produs pe baza motorului Unreal Engine 3 de catre studioul Raven Software (care a mai produs jocurile Quake 4, Heretic, Hexen, Soldier of Fortune, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast si lucreaza in prezent la noul Wolfenstein si la X-Men Origins: Wolverine), iar data de lansare este 15 septembrie 2009 pentru variantele PC, PS3 si Xbox 360.

Sursa: Activision / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer