Rockstar se gandeste la filme Grand Theft Auto

de Mina Hutterer | 29 iulie 2009

Grand Theft Auto, una dintre cele mai de succes serii de jocuri pentru PC si console poate reprezenta o mare tentatie pentru producatorii de filme, insa cei de la Rockstar Games nu sunt foarte convinsi ca un lung metraj GTA ar avea succesul scontat.

Conform unui articol publicat pe situl Los Angeles Times, Dan Houser, vicepresedintele diviziei de creatie din cadrul Rockstar Games a declarat urmatoarele:

"Nu suntem convinsi ca jocurile Grand Theft Auto, a caror structura este masiva si complexa, pot fi comprimate cu succes intr-un film de doua ore. Ne este foarte clar ca mentinerea pe termen lung a integritatii oricarei proprietati intelectuale de divertisment a depins intotdeauna de evitarea producerii unor ramificatii de calitate inferioara doar pentru a mai face niste bani. Daca ne decidem vreoadata sa facem un film, acest lucru se va intampla tocmai pentru ca vom fi tras niste concluzii pe latura creativa si vom avea suficient de mult control pentru a ne asigura ca, daca filmul este extrem de prost, cel putin vom sti ca am distrus renumele seriei cu mainile noastre."

Sursa: LA Times / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google