Rachete de tennis pentru Wii

de Titus Somesan | 10 iunie 2009

Se pare ca pentru o consola care vrea sa ramana mereu in top si la moda, accesorizarea nu se termina niciodata.

Recent consola Wii a primit inca un set de accesorii pentru telecomanda sa (stick-ul) sub forma unui set de rachete de tenis de la Trustmaster. Chiar daca stickul si nunchuckul ei permit utilizatorilor sa joace in conditii bune marea majoritate a titlurilor lansate pentru Wii, din cand in cand Nintendo sau chiar alti producatori, ca in cazul de fata, se gandesc sa ofere ceva in plus pentru experienta de gamenig a utilizatorilor de Wii.

Dupa fel si fel de volane, fitness-paduri si alte accesorii destinate unor titluri recent aparute pentru aceasta consola, iata ca a venit randul lansarii unui set de rachete de tennis care poate fi foarte bine folosit cu unul dintre titlurile de baza pentru consola, Wii Sports, care contine si jocul de tenis. Setul lansat de Trustmaster se numeste Tennis Duo Pack NW si contine doua asa zise rachete care se vor conecta perfect cu noul model de telecomanda pentru Wii, numita Wii Motion Plus care are un accelerometru in plus fata de cea clasica si va aparea foarte curand si in magazine.

Rachetele au un design si o textura foarte apropiata de cea a unor rachete de tenis reale, o greutate apropiata si manerul imbracat in cauciuc. Pentru cei care au acasa o consola Wii, le place sa joace tenis in sufragerie mai bine decat pe teren si au si suficient loc, pretul setului Tennis Duo Pack NW va fi in jurul a 20 de euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google