RAGE - imagini noi din FPS-ul semnat id Software

de Mina Hutterer | 9 august 2009

id Software lucru in continuare la un nou First Person Shooter, a carui tema post-apocaliptica te trimite cu gandul la Mad Max si Fallout. Iata noi imagini din Rage, oferite de id Software cu ocazia conferintei Siggraph din New Orleans.

Imaginile provin dintr-o prezentare realizata de id Software, cu o denumire cel putin complexa : "id Tech 5 Challenges: From Texture Virtualization to Massive Parallelization".

Rage este motorizat de noul engine id Tech 5, iar povestea incepe dupa ce o cometa s-a izbit de Pamant si a declansat apocalipsa. Pe langa elementele tipice de FPS, Rage va oferi si curse auto, iar jucatorii isi vor putea cumpara upgrade-uri cu banii castigati din curse.

John Carmack a declarat ca jocul necomprimat are un terrabyte si, prin urmare, id Software trebuie sa foloseasca metode speciale de compresie pentru a putea oferi Rage pe doua DVD-uri dual-layer. Aparent, jocul va fi lansat si pe Blu-Ray, in variantele PC si PS3. Rage este asteptat pe PC, PS3, Xbox 360 si Mac in 2010.

Sursa: HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google