Power Soccer - cum sa joci fotbal online

de Cristian David-Matei | 4 martie 2013

Power Soccer este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate jocuri 3D multiplayer online. El este creat si dezvoltat de compania Power Challenge AB, care mai detine un alt joc celebru, Manager Zone. Platforma este bine realizata si este disponibila in 18 limbi, printre care si romana.

Cerintele de sistem sunt foarte flexibile: sistem de operare Windows 98, Me, 2000, XP sau Vista, procesor Pentium III 600 MHz sau mai nou, placa video compatibila cu DirectX 9.0b sau Open GL1.1, browser cu suport java 1.1 sau mai nou, flash 9.0 sau mai nou.

Power Soccer aduce o experienta bogata. Iti poti crea si edita tacticile de joc si echipa (nume, descriere, stema, echipament, jucatori). Poti juca meciuri de antrenament, amicale, cupe si campionate. Iti poti creste echipa pana la nivelul 99 si poti castiga premii si trofee.

Jocul are o grafica acceptabila si se misca destul de bine. Mai sunt cateva aspecte care necesita dezvoltare, cum ar fi directia ciudata pe care o ia uneori mingea, blocarile si erorile de conectare. Poti vizualiza si salva reluarile fazelor importante, iar apoi le poti impartasi si altora.

Ai un magazin de unde poti cumpara jucatori si antrenori, echipamente si abilitati speciale pentru jucatori. Monedele virtuale ale jocului sunt power tokens si bilete, pe care le castigi sau le cumperi cu bani reali. Partea sociala ofera mai multe optiuni. Ai forumuri si camere de discutii pentru diferite regiuni. Poti face parte dintr-un clan cu care participi in diverse competitii. Ai o lista de prieteni cu care poti discuta si juca meciuri.

Power Soccer are 3 tipuri de conturi: gratuit, suporter sau membru de club. Fiecare nivel ofera anumite optiuni si avantaje. Acestea cresc de la contul gratuit pana la cel de membru de club.Contul gratuit ofera ocateva optiuni simple ale jocului. Ai posibilitatea de a iti creste echipa pana la nivelul 49, de a juca intr-un campionat si de a salva 2 reluari.

Pe contul suporter, poti juca meciuri oficiale nelimitate, avansezi pana la nivelul 99, primesti bilete pentru serii de victorii consecutive, castigi puncte de rang si avansezi in clasamentul mondial.Contul membru de club ofera jocul complet.

Practic, ai toate optiunile disponibile. Poti crea si juca in cupe si in diverse campionate, ai acces la intreaga oferta din magazin, poti salva 7 reluari, ai un forum exclusiv si multe altele. In timp, tot mai multe din optiunile jocului au devenit exclusive pentru membrii de club. In acest fel, au crescut incasarile, dar a scazut gradul de satisfactie al jucatorilor.

Poate ar trebui gandita strategia pentru a ajunge la un echilibru intre cele doua aspecte. Si de ce nu, noi dezvoltari care sa fie incluse in varianta gratuita.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: power soccer online joc fotbal online meciuri fotbal online soccer online multiplayer
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google